Bedrijfsprofiel

HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL VOOR U?

Komt het omdat wij alleen maar werken met materialen van topkwaliteit? Omdat wij letten op elk detail en de afwerking tot in de puntjes verzorgen? Omdat bij ons enkel échte vakmannen aan de slag zijn? Omdat wij de meest uiteenlopende opdrachten en stijlen perfect aankunnen?

U begrijpt: wij leggen de lat hoog voor onszelf, of u nu voor een groots project of een beperkt privé-initiatief bij ons aanklopt. Dat verklaart ook waarom wij graag samenwerken met architecten en interieurarchitecten die net zulke hoge kwaliteitsnormen vooropstellen als wijzelf.

 • Wij zijn erkend plaatser van brandwerende deuren (erkenningsnummer ISIB 2018).
 • Wij hebben sinds 2000 steeds probleemloos het VCA* certificaat behaald (Veiligheids Checklijst Aannemers).
 • Wij hebben de volgende erkenningen voor het uitvoeren van openbare werken:
  • D5 klasse 6 (schrijnwerken tot een bedrag van 3.225.000,00 euro per opdracht);
  • D4 klasse 4 (lichte wanden en plafonds tot een bedrag van 900.000,00 euro per opdracht);
  • en verder D, D1, D13, D15, D20, D24 en D25 klasse 1.
 • Wij beschikken over een uitgebreid en modern machinepark, wat ons in staat stelt de volledige productie in eigen beheer uit te voeren. Dat heeft als extra voordeel dat wij ook de kwaliteit van de producten perfect onder controle kunnen houden.
 • Wij zijn erkend verwerker van CORIAN®.

Eerst zien en dan geloven? Bekijk onze referenties. Bekijk onze realisaties.

ONZE ERVARING IS ER NIET ZOMAAR GEKOMEN

Toen Eugène De Laere in 1930 N.V.De Laere oprichtte, had hij allicht nooit durven hopen dat de zaak zo zou floreren. Hoewel, ook toen al was er de ambitie en de visie om beter te doen dan de anderen. Reeds in 1930 werd machinaal gewerkt. De drang om te innoveren en te investeren is bij Frans De Laere -de tweede generatie-, en Chris De Laere -de derde generatie- nog steeds prominent aanwezig. Inmiddels telt onze onderneming 30 gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers.