In de praktijk

VOOR WIE?

Het betere interieur voor de particulier

Voor particulieren maken wij parels van houtinterieur. Een volledig afgewerkte keuken, een chic kantoor, een ingewerkt badkamermeubel of een volledig interieur ... inzake vaste bemeubeling, hout- en schrijnwerk gaan wij elke uitdaging aan. Steeds in nauwe samenspraak met u en – als u dat wenst – met uw (interieur)architect. Trends en ontwikkelingen volgen wij nauwgezet op: ons werk is tijdloos, maar tegelijk ook van onze tijd.

Projecten met prestige

Het concertgebouw in Brugge, de zitjes van de Federale Kamer van Volksvertegenwoordigers, de Kanselarij van de Eerste Minister, de NAVO, De Nationale Bank van België in Brussel ... het zijn slechts enkele van de vele prestigeprojecten die onze stempel dragen en onze reputatie hebben gevestigd. Maar ook in rusthuizen, ziekenhuizen, horeca, winkels ... zijn wij intussen een vaste waarde. Zulke projecten zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring en van onze visie om te blijven vernieuwen.

Corian 

Wij zijn erkend verwerker van corian. Solid surface materialen zoals corian zijn op vandaag zeer geliefd. Om het te verwerken dien je de nodige kennis in huis te hebben. Bovendien zijn wij uitgerust om corian te thermoformeren. (opwarmen, plooien op een moule tot de gewenste vorm en terug laten uitharden in een pers).

Zie hieronder enkele voorbeelden van uitgevoerde werken in corian: